Ким Кардашян е една от известните многодетни майки. Риалити звездата,

...
Ким Кардашян е една от известните многодетни майки. Риалити звездата,
Коментари Харесай

Ким Кардашян ползвала терапевт по сурогатство - slava.bg

Ким Кардашян е една от известните многодетни майки. Риалити звездата, която има четири деца, описа пред подкаста All`s Fair, че наела терапевт по сурогатство, посредством който да комуникира с дамата, съгласила се да износи и роди последните две.

Когато решила, че желае да има още наследници след Норт и Сейнт, риалити звездата се съветвала с лекарите. Тъй като и двете й бременности били тежки – поради плацента певия (при която се намира доста ниско и крие редица усложнения), тя решила да употребява сурогатна майка.

„ Шийката на матката ми беше затворена и докторът трябваше да я разтвори с ръката си. Мислеха си, че би трябвало да отстранят матката. Знаех, че има такава опция, само че за благополучие се разминахме без това “, споделя Ким пред списание „ People “ и прецизира, че прекарала близо 2 часа в операционната откакто родила Сейнт.

За да откри в действителност жена, на която може да разчита и която да не я измами, Ким потърсила експерт по сурогатство. По думите ѝ, доста организации оферират да осъществят връзката сред двете страни и да уредят формалностите по износването на бебето и раждането.

Съпругата на Кание Уест уточни, че в началото тя нямала никаква връзка с дамата, която ѝ родила момиченцето Чикаго и момченцето Псалм. Тя единствено показала условията си и терапевтът изготвил контракта. Доста по-късно двете се срещнали.

Благодарение на експерта, Кардашян била сигурна, че дамата, която се наема да ѝ роди дете, има всичко, от което се нуждае.

След като детайлностите били конкретизирани, Ким се срещнала с дамата, която по-късно я подарява с второ дете.

„ Накрая станахме толкоз близки, че не ни трябваше терапевт, с цел да си поддържаме връзка “, споделя тя.

По думите на риалити звездата, тя постоянно ще е признателна на сурогатната майка и би ѝ изпратила известие за Деня на майката, с цел да я поздрави, тъй като въпреки всичко е дала живот на децата ѝ.

Източник: tialoto
Снимка: instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР