Ким Кардашиян със сигурност обича луксозния начин на живот, подплатен

...
Ким Кардашиян със сигурност обича луксозния начин на живот, подплатен
Коментари Харесай

Ким Кардашиян иска да вечеря с Грета Тунберг

Ким Кардашиян сигурно обича първокласния метод на живот, подплатен с частни самолети, бързи коли, обувки и чанти с непостоянен брой и какви ли не тоалети.
И макар че надали някой я възприема като бранител на опазването околната среда, риалити звездата твърди, че е огромен покровител на " смелата и невероятна " тийнейджърка Грета Тунберг.
Кардашиян съобщи, че би желала да вечеря с 16-годишната шведка и добави, че тя самата прави всичко, което е по силите ѝ, с цел да опазва околната среда - от преработване до потребление на стъклени контейнери в семейството.
" Мисля, че тя е толкоз смела и мощна млада жена, която в действителност отстоява това, в което има вяра ", сподели риалити звездата.
Тунберг сподели на международните водачи по време на откриването на конференцията на Организация на обединените нации предишния месец, че са откраднали детството ѝ с " празни думи ".
Кардашиян е известна с това, че постоянно употребява частни полети, когато пътува по работа или за наслаждение. Веднъж даже беше наела Боинг 747 за " дълъг полет " със брачна половинка си Кание Уест и техни чиновници.
Грета от своя страна прекара две седмици на транспортен съд в Атлантическия океан, с цел да стигне от Англия до Ню Йорк за срещата на Организация на обединените нации. Ученичката заобикаля да пътува със самолети поради замърсяването с карбонови излъчвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР