Ким Кардашиян прекарва много време в компанията на американския футболист

...
Ким Кардашиян прекарва много време в компанията на американския футболист
Коментари Харесай

Заподозряха Ким Кардашиян във флирт с футболист

Ким Кардашиян прекарва доста време в компанията на американския футболист Одел Бекъм-младши.

Запознати настояват, че в последно време те са се сближили. Според слуховете двойката също е била видяна дружно през май: съгласно очевидци те са били дружно в хотел " Риц-Карлтън ".

Kim Kardashian and NFL football player Odell Beckham Jr. are 'hanging out.' People Magazine
— Kulture news (@KnewsDigital)
Новините за срещите им пристигнаха след неотдавнашни клюки за спекулация на Ким с някогашния брачен партньор на Жизел Бюндхен Том Брейди, които не бяха доказани: вътрешни хора споделиха, че те са просто другари. Източникът на Daily Mail обаче оповестява, че е прекомерно рано да се приказва за сериозна връзка, защото Ким не е подготвена за пълностоен разказ.

Kim Kardashian has claimed another football player off waivers....
— TPS (@TotalProSports)
„ Тя не се среща съществено с никого сега, само че е отворена да откри още веднъж любовта, в случай че срещне верния човек. Основният ѝ фокус сега е върху децата и бизнеса ѝ. “

Наскоро Одел се раздели с приятелката си, моделката Лорън Ууд, от която има едногодишно дете. През 2021 година Ким Кардашиян се разведе с Кание Уест, от който има четири деца, на фона на психическите проблеми на рапъра: той страда от биполярно разстройство.

According to insiders, Kim Kardashian is dating with football player Odell Beckham Jr.
— Daily Narrate (@DailyNarrate)
След раздялата тя се среща с комика Пийт Дейвидсън в продължение на девет месеца, за което по-късно съжалява: в едно изявление тя сподели, че е влезнала във връзка прекомерно рано и е донесла на Дейвидсън „ доста болежка “. Тя сподели, че връзката я е " отклонила " от развода.

„ Това ми оказа помощ да откъсна мислите си от всички тези неща, само че бягството е неверният метод “ , сподели тя. Ким също сподели, че ѝ е било мъчно да излиза, тъй като е била " в очите на обществото " и загатна за скришен разказ с неназован мъж. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР