Ким Кардашиян отново попадна под прицела на папараците, докато 36-годишната

...
Ким Кардашиян отново попадна под прицела на папараците, докато 36-годишната
Коментари Харесай

Папараци хванаха Ким Кардашиян, за да ѝ снимат целулита, но тя взриви всички с форми

Ким Кардашиян още веднъж попадна под прицела на папараците, до момента в който 36-годишната майка на две деца си почиваше на плаж в Малибу. Този път обаче звездата удиви всички със своя външен тип. Мнозина фенове означиха, че тялото на Ким още веднъж се е стегнало и няма и намек за целулит, написа в. " Сън ".


Ким си почиваше в компанията на своя другарка. Момичетата се разхождаха по пустия плаж, а по-късно се настаниха под чадърите на балкона. На фотосите кожата на звездата фактически наподобява необикновено гладка, а откровеният бански единствено наблягаше нейното тяло.

По-рано тя описа пред списание Shape, че непрекъснато се бори с целулита. По думите на Ким, природата ѝ е дала апетитни форми, по тази причина тя доста деликатно следи тежестта си и физическата си форма.
" Имам целулит, както всяка друга жена на планетата. Това, че съм в естетика с тялото си, не значи, че целулитът ми харесва ", споделя тя.
Все отново, напълно не от дълго време тялото на Ким не бе в толкоз идеална форма. На плаж в Мексико звездата порази всички с целулита си.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР