Ким Кардашиян е секси, провокативна, успешна в собствения си бизнес,

...
Ким Кардашиян е секси, провокативна, успешна в собствения си бизнес,
Коментари Харесай

Когато Хилъри Клинтън загуби от Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е секси, провокативна, сполучлива в личния си бизнес, грижовна майка и някак да съчетава ловко и премерено всичко това ѝ се отдава с лекост. Предполагаме, че опира до нюх, само че също и до разсъдък. Може и в миналото да сме се съмнявали в знанията и общата ѝ просвета, само че в този момент умерено може да кажем, че това към този момент несъмнено не е по този начин.

Защото Ким потвърди, че е по-добра от Хилъри Клинтън. Точно по този начин, някогашната първа дама на Съединени американски щати си понесе загубата от риалити звездата в юридически тест.

Ким и Хилъри са се изправили една против друга във викторина с правни въпроси. Играта е била снимана като част от идния сериал Gutsy, който ще се излъчва в Apple+ и е с присъединяване на Хилъри и щерка ѝ Челси.

За да получат правото да отговорят на задаваните въпроси, състезателките е трябвало да имат бързи реакции и първи да натиснат бутон. Водеща и задаваща правните въпроси от теста е била Челси, а пък Хилъри и Ким са се надпреварвали коя ще отговори първа, и то вярно.

Развоят от дуела, най-вероятно изненадващо за мнозина, е погромен за някогашната първа дама и надвит за риалити звездата, която вярно е дала отговор на цели 11 въпроса.

Дъщерята на Хилъри е побързала да оправдае загубата на майка си с обяснението, че тя просто е трябвало да бъде по-бърза на бутона и само забавените ѝ реакции са ѝ попречили да отговори на въпросите, които другояче, несъмнено, е знаела.

Самата Хилъри пък реагира на загубата си с подигравка и я дефинира като " сърцераздирателна ". Тя обаче се появи като образцов състезател даже и единствено поради обстоятелството, че поздрави Ким след " дуела " за положителното ѝ показване.

" Наистина бях озадачена от това какъв брой добре се показа тя. Исках да насоча вниманието към нея - не че има потребност то това, само че тъй като работи в действителност интензивно ".

За Ким знаем, че стартира да учи право още през 2018 година и преди е говорила намерено за компликациите в образованието си и е признавала, че са я късали на изпити, написа Е! News.

Е, в каквито и проби да се е проваляла тя до момента, към този момент пък може да се похвали с победа в правна викторина не над кого да е, а самата Хилъри Клинтън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР