Ким Чен Ун е отслабнал с около 20 кг, но

...
Ким Чен Ун е отслабнал с около 20 кг, но
Коментари Харесай

Южнокорейското разузнаване опроверга слухове за двойник, заменил Ким Чен Ун

Ким Чен Ун е измършавял с към 20 кг, само че остава здрав и се пробва да увеличи лоялността на обществото към него на фона на влошаващите се стопански проблеми, заяви южнокорейската шпионска организация пред депутати в четвъртък.

Националната разследваща работа (NIS) направи оценката за водача на Северна Корея по време на парламентарен брифинг при закрити врата, заявявайки, че е употребила изкуствен интелект, разбор на видео с висока разграничителна дарба и други способи за следствие на положението на Ким, написа „ Асошиейтед Прес “.

През последните месеци ползата към неговото здраве се ускори, защото изглеждаше доста по-слаб на фотоси и видеоклипове, оповестени от държавните медии.

Въпреки другия външен тип наблюдаващи от Северна Корея споделят, че Ким няма забележими здравословни проблеми и загубата на тегло евентуално е резултат от напъните му да усъвършенства физиката си. Те означават, че той е траял постоянните си обществени действия.

Непотвърдените клюки за него обаче не престават да се появяват, като таблоид твърди, че в последните изяви на Ким Чен Ун са употребявали негов двойник. От Националната разследваща работа на Южна Корея отхвърлиха тези изказвания.

Оттам по време на парламентарната сесия са споделили, че тежестта на водача на Южна Корея е спаднало от 140 на 120 кг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР