Килиан Мбапе показа класа и спаси националния отбор на Франция

...
Килиан Мбапе показа класа и спаси националния отбор на Франция
Коментари Харесай

Мбапе спаси Франция от загуба в последната контрола преди Мондиала

Килиан Мбапе сподели класа и избави националния тим на Франция с гол за крайното 1:1 вкъщи против Съединени американски щати. Нападателят беше непрекъсната опасност за американците и се разписа в 78-та минута, с което изравни резултата след попадението на Джулиан Грийн в края на първото полувреме.

" Винаги е по-хубаво да побеждаваш, само че това е просто една контрола и ни липсваше мотивация. Имахме доста шансове за гол против тим, който не ни оставяше доста пространства за офанзива. Доминирахме, изравнихме и имахме шансове да спечелим в края ", съобщи селекционерът Дидие Дешан.

Французите в действителност преобладаваха и пропуснаха много положения, само че американците поведоха в 44-та минута с гол на Грийн, който се възползва от неприятно изчистване на Джибрил Сидибе и вкара топката около Юго Лорис.

Мбапе пропусна да изравни от директен свободен удар малко по-късно, само че беше по-точен в 78-та минута, когато засече центриране на Бенжамен Павард.

След мача голмайсторът, на който " петлите " ще разчитат и на международното състезание в Русия, сподели: " С всеки мач усъвършенствам играта ми и през днешния ден направих тъкмо това, което се очакваше от мен ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР