Килиан Мбапе отива в Нюкасъл за трансферната сума от 134

...
Килиан Мбапе отива в Нюкасъл за трансферната сума от 134
Коментари Харесай

Мбапе не е очарован, че Гризман го прати в "Нюкасъл" за 134 млн. евро

Килиан Мбапе отива в " Нюкасъл " за трансферната сума от 134 млн. евро. Звучи като нещо изцяло необикновено, поради какъв брой са искащите да имат младия френски футболен гений.

Само че съотборникът му в националния отбор Антоан Гризман има други проекти и ги реализира благодарение на интернет и известна игра за насърчаване на тимове. В нея нападателят на " Барселона " ръководи приключилия на 12-то място в последния сезон на британската Висша лига " Нюкасъл ".

Снимка: Getty Images

В ръцете на Гризман " свраките " печелят купата, Купата на футболната асоциация, Къмюнити шийлд, Шампионската лига и Суперкупата на Европа. А за това им оказва помощ Мбапе, който идва в тима против сумата от 134 млн. евро.

Antoine Griezmann tells Kylian Mbappé that he bought him for €134m on Football Manager as Newcastle United - Mbappé: “Where? It is not very warm there eh.”
— Get French Football News (@GFFN)

" Какъв " Нюкасъл "? Там не е доста топло май ", не беше впечатлен нападателя, който сега има контракт за още година с " Пари Сен Жермен ".

Усилено се приказва, че в околните месеци Мбапе ще напусне парижкия отбор и ще предприеме ново предизвикателство. Като най-заинтересовани от услугите на футболиста се показват " Реал " Мадрид, " Манчестър Юнайтед ", " Манчестър Сити " и " Ювентус ". Те са измежду дребното, които могат да платят трансферна сума за играча на " Пари Сен Жермен ". В момента върхът за най-скъп футболист се държи от Неймар, който през 2018 година мина от " Барселона " в ПСЖ за 222 млн. евро.

Иначе в този момент Мбапе е фокусиран върху националния тим и представянето на европейското състезание. Преди това обаче международните първенци от Франция ще играят надзорен мач с България. Срещата е на 8 юни в Париж
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР