Килиан Мбапе изравни рекорда за най-бърз гол в историята на

...
Килиан Мбапе изравни рекорда за най-бърз гол в историята на
Коментари Харесай

Килиан Мбапе с хеттрик при убедителна победа на ПСЖ

Килиан Мбапе изравни върха за най-бърз гол в историята на Лига 1, като означи единствено осем секунди след началото на дуела и осъществя хеттрик при безапелационната победа на " Пари Сен Жермен " със 7:1 като посетител на " Лил " в среща от третия кръг на футболното състезание на Франция, съобщи Българска телеграфна агенция.

23-годишният нападател се разписа съвсем незабавно след началния удар на Лионел Меси, като Лига 1 разгласи, че времето съответствува с осемсекундния гол на Мишел Рио за Каен против Кан през 1992 година.

Мбапе сложи началото на извънредно преобладаващо показване на първенците, a Лионел Меси, Ашраф Хакими и Неймар прибавиха още три попадения преди полувремето.

Неймар направи 5:0 в 52-ата минута след пас на Хакими преди Джонатан Бамба да върне един гол за домакините. Килиан Мбапе се разписа още два пъти в последните 24 минути, с цел да оформи хеттрика си.

" Пари Сен Жермен " е водач в класирането на Лига 1 с цялостен актив от 9 точки, а Лил се смъкна на 12-а позиция с 4 точки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР