Килиан Мбапе е в брилянтна форма и води надпреварата за

...
Килиан Мбапе е в брилянтна форма и води надпреварата за
Коментари Харесай

Юго Лорис: Мбапе не обръща внимание на приказките за него

Килиан Мбапе е в брилянтна форма и води конкуренцията за Златната обувка с пет гола в шампионата до момента. Той би трябвало да се изправи против десния бек на Англия Кайл Уокър в идващия мач и огромна част от диалозите преди мача бяха съсредоточени към този дуел. Вратарят на Франция Юго Лорис обаче показа, че нападателят на Пари Сен Жермен не следи диалозите към себе си и вместо това е фокусиран върху личните си цели.

" Той е концентриран върху задачите си и наподобява доста благополучен, както е от началото на шампионата. Мбапе се приготвя доста добре и пренебрегва диалозите за него ", сподели Лорис.

Селекционерът на Франция Дидие Дешан поддържа Мбапе да блесне против Англия и има вяра, че 23-годишният състезател още веднъж ще бъде главният състезател. " Англия ще се е подготвила за Килиан, само че той е в позиция да направи разликата. Дори в последния си мач той не беше в най-хубавата си форма, не беше в топ форма, само че въпреки всичко бе решаващ. Имаме други играчи, само че Килиан си е Килиан и постоянно ще бъде ", сподели Дешан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР