Кикбоксьорът Михаил Велчовски ще изиграе своя трети двубой в рамките

...
Кикбоксьорът Михаил Велчовски ще изиграе своя трети двубой в рамките
Коментари Харесай

Трети двубой в два месеца за Михаил Велчовски

Кикбоксьорът Михаил Велчовски ще изиграе своя трети дуел в границите на по-малко от два месеца. Врачанинът ще се изправи против молдовеца Стоян Александру в съществена борба от бойната галавечер Pro Fight 22. 

Двубоят ще се състои на 3-и юни в Двореца на културата и спорта във Варна. Само преди 10 дни Велчовски записа първо присъединяване на друга българска верига SENSHI. С един ден предупреждение боецът на Семеен кодекс Сила се изправи против испанеца Еди Руиз и изигра три рунда.
 Михаил Велчовски се включва в SENSHI 16 с един ден предупреждение Михаил Велчовски се включва в SENSHI 16 с един ден предупреждение
На 6-и април той влезе в борба на събитието MaxFight 53 и завоюва безапелационно дуела си против представител на Нидерландия.

На 3-и юни против него застава умел войник с шест национални трофеи и първи места от европейска и международна купа по кикбокс.

На Pro Fight 22 присъединяване ще вземат и други потвърдени имена в българския кикбокс като Теодора Кирилова, Али Юзеир и Атанас Андреев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР