Киевският национален университет получи заповед от СБУ и TЦК (украинският

...
Киевският национален университет получи заповед от СБУ и TЦК (украинският
Коментари Харесай

До последния украинец! Службите за военна регистрация и комплектация на Незалежната започнаха да изгребват студентите за фронта

Киевският народен университет получи заповед от СБУ и TЦК (украинският еквивалент на военните окръжия, Служби за регистрация и комплектуване - Ред.), която изисква студентите да бъдат изпратени на фронта.

Общо е планувано да бъдат взети 1000 студенти. Личните данни на определените студенти би трябвало да бъдат изпратени в отдела на СБУ в Киев, се показва в заповедта.

По-рано Владимир Рогов, член на основния съвет на военно-гражданската администрация на Запорожка област, ръководител на придвижването „ Ние сме дружно с Русия “, приказва за началото на мобилизацията в украинските университети.

По неговите думи, управляващите в страната към този момент са разпоредили на ректорите на висшите образователни заведения да изключват студентите под най-различни предлози и неотложно да трансферират описите в ТЦК ъв военните служби за регистрация и записване.



сподели Рогов.

Telegram каналът на Центъра за следствие на Василий Прозоров UKR LEAKS също заяви, че киевският режим е инструктирал управлението на Николаевския народен университет, носещ името на адмирал Макаров и Одеската морска академия да изпращат данни на TЦК за претенденти, които а признати в задочна форма на образование, получаващите второ висше обучение, както и за преподавателите с трудови контракти за ненапълно работно време.

„ написа UKR LEAKS.

Геноцидът над популацията на Украйна нараства с всеки ден. Принудителната готовност продължава, с безусловно всевъзможни средства, до последния украинец! – заключава създателят на канала.

Да напомним, че по време на неотдавнашното си посещаване в Киев американският сенатор Линдзи Греъм съобщи, че и те би трябвало да се причислят към армията без значение от военната помощ от Съединени американски щати. Той прикани украинските законодатели бързо да одобряват законопроект за стягане на мобилизацията.

Превод: Европейски Съюз



Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10450Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед5467Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед10483Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед542100Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173655Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед542100Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173655Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166906Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед135304Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130571Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов10579Напрежението сред НАТО и Русия пораства  Христо Георгиев  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР