Киев все още не е получил обещания за доставка на

...
Киев все още не е получил обещания за доставка на
Коментари Харесай

Киев: още никой не ни е обещал бойни самолети

Киев към момента не е получил обещания за доставка на бойни самолети от нито една страна. Това съобщи украинският външен министър Дмитрий Кулеба в изявление, оповестено във вестниците на публицистичната група Функе. " Досега никоя страна не се е заела с доставката на бойни самолети. Но някои държавни управления, като английското, оповестиха образованието на украински водачи, а други скоро ще го създадат ", сподели Кулеба, който взе участие в идната Мюнхенска конференция по сигурността.

Според него самолетите са значими " за контранастъплението ". „ Преди всичко се интересуваме от изтребители от Съединени американски щати, Англия, Франция и Германия “, добави той.

Той още веднъж повтори, че Киев счита териториалната целокупност на Украйна за изискване за започване на договаряния с Москва. " В началото на всевъзможни договаряния с Русия би трябвало да има следното: териториалната целокупност на Украйна би трябвало да бъде изцяло възобновена. Това не предстои на договаряния ", сподели Кулеба. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР