Киев вербува терористи от Сирия. Това обяви зам.-министърът на външните

...
Киев вербува терористи от Сирия. Това обяви зам.-министърът на външните
Коментари Харесай

Русия: Киев вербува терористи от Сирия

Киев вербува терористи от Сирия. Това разгласи зам.-министърът на външните работи на Русия Олег Сиромолотов в изявление за ТАСС.

" Ново събитие е дейното рекрутиране от киевския режим със съдействието на западни куратори и спонсори на наемници всред терористите, които демонстрираха своите качества в Близкия изток, най-вече в Сирия ", уточни той. Там тази аудитория към този момент се е сблъсквала с съветските военни. И в този момент, морално унижени, тези " идиловци " (ИДИЛ), " нусровци " (Ал Нусра) и други горят от предпочитание да отмъстят за провалянето си, като убият " руснаците ".

В същото време е значимо да се вземе поради, че " руснаците " в тяхното схващане са както руснаци, по този начин и украинци, без значение от етническа и национална принадлежност. По този метод в Украйна се внасят жестоки и слепи оръжия за ликвидиране, жадни за " съветска " кръв, чиито услуги се дава обещание да бъдат заплащани на цени, които наподобяват фантастични за близкоизточните стандарти, 10 пъти по-високи от " междинната заплата " на бойци в Сирия или Либия ".

Според Сиромолотов " непоносимо " в тази обстановка било, че тази самодейност се провеждала " навън ".

" Работата се прави освен посредством националистически организации, само че и от украински посолства в редица страни от Близкия изток. За персонално запознаване и асортимент на претенденти на място се изпращат чиновници от Службата за сигурност на Украйна. В антируската си полуда деятели " бандеровци " се хвалят в обществените мрежи, че сякаш са съумели да вербуват избран войник, който е виновен за " стотина съветски танка, унищожени в Сирия ". С такива " помощници ", споделят, успеха над врага е обезпечена ".

Симолотов е уверен, че бойците няма да спасят " украинските нацисти от проваляне ".

" Присъствието на терористи в редиците на Силите за териториална защита на Украйна може единствено в допълнение да показва безпринципната мизантропна същина на сегашния режим в Киев и да докара до нови жертви, в това число измежду украинските жители, които съветските военни се пробват по всевъзможен метод да избегнат, до момента в който рискуват живота си ".

Очаквайте детайлности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР