Киев няма да се съгласи на споразумение за прекратяване на

...
Киев няма да се съгласи на споразумение за прекратяване на
Коментари Харесай

ВВС: Преговори ще има, само когато една от воюващите страни загуби битката

Киев няма да се съгласи на съглашение за преустановяване на огъня, което да включва отвод от територия, разясняват за Военновъздушни сили кореспондентът на медията в Киев Джо Инууд. Там постоянно са казвали, че договарянията са алтернатива. Но въпросът е какви ще са предпоставките и за двете страни. Ако погледнете какво биха приели украинците - всички съветски войски отвън тяхната територия, - и погледнете какво желаят руснаците, което искрено казано е да анексират много огромна част от територия, в действителност няма приблизително състояние. Така че към този момент мисля, че единственият път, когато ще забележим договаряния, е едната страна да почувства, че е изгубила на бойното поле.

Когато президентът Зеленски сподели, че договарянията са алтернатива, той също сподели, че те ще последват доста кървави борби. И двете страни одобряват, че единственият път за спокойно съглашение е, когато едната страна бъде принудена да седне на масата.

Но сега никоя страна не счита, че е достигнала тази точка. Руснаците напредват на юг. Те превзеха Мариупол и сега настъпват в региона на Донбас.

Но украинците завладяват територия към Харков на север. Те реализираха огромни военни триумфи към столицата Киев. Освен това те получават големи количества западна помощ, съоръжение на НАТО.

И двете страни считат, че имат късмет за борбата. И до момента в който те считат по този начин, не мисля, че договаряния ще се случат, приключва коментара, представен от БГНЕС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР