Киев може да се превърне в призрачен град. Съвсем скоро.

...
Киев може да се превърне в призрачен град. Съвсем скоро.
Коментари Харесай

Киев става призрачен град. 3 млн. се готвят да напуснат града

Киев може да се трансформира в нереален град. Съвсем скоро. Жителите на украинската столица би трябвало да са подготвени да изоставен своите домове. Това предизвести градската администрация поради продължаващите съветски бомбардировки над електростанции.

До три милиона души могат да се окажат принудени да се реалокират. Ако токът спре напълно, няма да има зареждане с питейна вода и даже няма да работи канализацията.

От кметството приканиха жителите от в този момент да създадат ангажименти с родственици или познати, които живеят в други обитаеми места. Опразването на града ще бъде последна мярка, която към този момент не се постанова.

Кметът на Киев Виталий Кличко е предизвестил всички, с парцел отвън столицата, да се приготвят за евакуация, като презапасят дома си с храна и други артикули от първа нужда. Това сподели доцент Даниел Бенатов от Киев.

 Киев става нереален град. 3 млн. се готвят да изоставен града

“В моята 25-етажна постройка живеят към 1000 души. Тук сме с режим на тока. Той стопира на всеки 4 часа. Засега е умерено, най-неприятното е, че когато стане – не можем да работим обикновено ”, сподели Бенатов. “Кметът ни предизвести, че в случай че токът спре дефинитивно, ще имаме проблеми с водоподаването и канализацията ”, добави още той.

Кличко още веднъж прикани интернационалната общественост да окаже напън над Русия поради офанзивите против цивилни обекти. Женевските конвенции не разрешават такава тактичност, само че това не оказва въздействие на дейностите на руснаците.

 Киев става нереален град. 3 млн. се готвят да изоставен града

„ Разбираме, че терористичната страна концентрира нови сили и средства за офанзиви против нашата инфраструктура. Най-вече енергийната. За да го направи, Русия се нуждае от ирански ракети. Ние готвим своя отговор ”, съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР