Кичка Бодурова казва, че е обичана и се чувства щастлива

...
Кичка Бодурова казва, че е обичана и се чувства щастлива
Коментари Харесай

Кичка Бодурова разкри истината за скандала с Панайот Панайотов

Кичка Бодурова споделя, че е обичана и се усеща щастлива с живота, който има. Но зад това стои една жена, която е трябвало да събере цялата си храброст и да пропътува целия свят – безусловно, с цел да стигне там, където е през днешния ден.

“Чувствам се ужасно обичана. Никога не съм мислела, че ще имам такава кариера. Но преди всичко съм майка и брачна половинка, аз съм бизнесдама, човек, който е удовлетворен от живота си. Не обръщам внимание на грозните неща, които се пишат за мен. Тези приказки би трябвало да бъдат пренебрегнати. От огнената ми натура идва скандалният имидж. Аз съм просто човек, който има мнение ” – показа тя пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA.

Певицата отваря сърцето и душата си и приказва по доста персонални тематики за загубата на родителите си в зората на кариерата, минава през връзките й с Емил Димитров, Панайот Панайотов, Тони Димитрова, разяснява срещата си с Тина Търнър, като не пропуща и огромните любови в живота си – Крис Зарпас, дъщерите си и България.

“Тръгнах си от брачна половинка си, тъй като като го видех и заплаквах, мислех, че отново ще се скараме. Не съм била влюбена в различен. Никога не съм била разочарована в любовта. Не съм търсила мъж, знаела съм, че мога да имам всеки. Тръгнах си от Крис, тъй като желаех да се махна, видях след това, че без него не мога. Не съм човек, който изневерява. Обичам почтени връзки ” – откровена е тя.

 undefined

Кичка Бодурова е до болежка откровена, че най-важният човек за нея е щерка й и признава за най-трудния си интервал, когато прекомерно млада е изгубила родителите си.

“Аз влизам в огъня и не излизам обгорена, а мокра от потта, с която съм се мъчила да победя огъня. В моя живот най-главното е моето дете да не преживее каквото аз съм претърпяла. Загубих родителите си млада – на 25 година, а това не е единствено болежка, само че боязън да оцелееш. Най-страшното за един младеж е да се усещам самичък, без родители на една млада възраст. Те не желаеха да ставам певица, пеех на балове, радваха ми се. Искаха да изучавам немска лингвистика. Всичко върша по този начин, че те да го одобрят. Ако можех да им кажа нещо в този момент, щеше да е какъв брой доста ги обичам ” – спомня си звездата.

По думите й Панайот Панайотов е прелестен артист, който е направил неточност и я е обидил, само че тя не се е обидила, тъй като концертът ѝ е бил продаден.

“Аз не съм направила скандал. Казах му, че няма да взе участие в моя концерт, тъй като имаше искания по кое време и по какъв начин да пътува. Всички сътрудници знаят, че е малко от огромното доброутро, а аз мразя звездомани. Главата ми стартира да бушува и си споделих, че нямам потребност от него. Имаше искания по кое време да му се изплати хонорара, а аз залагах името си. Поканих го, тъй като имаше положителни усеща към мен ” – съобщи певицата.

Кичка Бодурова споделя, че е пяла на една сцена с Тина Търнър в Германия, на Асамблея на международната юноша и тя е била доста земен човек.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР