Кибератаки и други онлайн заплахи могат да доведат до значителни

...
Кибератаки и други онлайн заплахи могат да доведат до значителни
Коментари Харесай

SOC Mnemonica защитава цифровите активи

Кибератаки и други онлайн закани могат да доведат до обилни финансови и репутационни вреди. Има някои основни решения за киберсигурност, които е доста значимо да бъдат вярно внедрени, с цел да отбраните вашите цифрови активи.

Служителите постоянно са най-слабото звено в отбраната на организацията. В тази връзка автоматизацията би съдействала за понижаване на риска.

Автоматизацията и изкуственият разсъдък (AI) ще трансформират естеството на работата и самото работно място. Тези технологии към този момент генерират стойност в разнообразни артикули и услуги.

AI системите не престават да  автоматизират от ден на ден процеси, организациите би трябвало да се включат в стратегии за преквалификация и повишение на уменията.

Одитите на сигурността и тестванията за навлизане също са от значително значение за идентифициране на уязвимости в системите на дадена организация. Те включват повсеместен обзор на политиките и процедурите, оценка на системите и инфраструктурата, може също и да включват преструване на офанзива против системите за идентифициране на недостатъци и уязвимости.

За доста организации вътрешното ръководство на киберсигурността може да бъде сложна задача. Управляваните услуги за киберсигурност в SOC Mnemonica дават изнесено решение за организации. Тези услуги нормално включват 24/7 мониторинг, разкриване и реагиране на закани, ръководство на уязвимостите и реакция при произшествия. SOC Mnemonica е композиция от основни артикули за сигурност и системи за автоматизация.
Текстът е част от бр. 114 на сп. „ Икономика “. Публикува се в Economic.bg по силата на партньорско съглашение сред двете медии.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР