Киану Рийвс за първи път показа дамата на сърцето си,

...
Киану Рийвс за първи път показа дамата на сърцето си,
Коментари Харесай

Киану Рийвс показа публично дамата на сърцето си

Киану Рийвс за първи път сподели дамата на сърцето си, ето коя е тя
Двойничка на Хелън Мирън се появи на аления килим, в компанията на една от огромните звезди на Холивуд — Киану Рийвс. А най-голямата изненада за всички бе, че дамата, която театралничи пред камерите с посивели коси и голяма усмивка е неговата публична партньорка.

Един от най-желаните ергени в Холивуд се появи за първи път с жена до себе си на холивудска премиера. При това дамата не е негова позната или колежка, а формалната му другарка, с която живеят дружно и са двойка.



Става дума за художничката Александра Грант. Тя е на 46 години, макар жестоките рецензии, че наподобява на възрастта на Хелън Мирън. Дамата е много известна с острия си език и голям гений, само че също така е и измежду най-хубавите художници в Америка.

Талантливата артистка е много ексцентрична и не се тормози нито от бръчките по лицето, нито от сиво-белите си коси. Двамата с Киану се познават повече от 10 години и даже са работили дружно по някои общи планове.

Филантроп, художник и публицист, Александра Грант се води неофициална другарка на Рийвс още от 2016 година. Двамата постоянно са засичани дружно на изложения и литературни представяния.



 Киану Рийвс сподели новата жена до себе си сн. Инстаграм

Киану Рийвс сподели новата жена до себе си сн. Инстаграм

Новината, че артистът е привързан, разруши сърцата на доста негови почитателки. За последно той бе свързван със Сандра Бълок и София Копола. Единствената жена обаче, за която Киану е признавал, че му е партньорка в живота, бе Дженифър Саймън. Двойката очакваше момиченце, само че приятелката му катастрофира в последните седмици на бременността си, като дружно с нея почина и щерка им. След нещастието артистът дълго време беше в доста тежка меланхолия. А откакто се съвзе съвсем не даваше изявленията и избягваше всевъзможни изявления по отношение на персоналния си живот. За първи път от 35 години обаче, той най-сетне сподели коя е дамата, с която дели живота си, написа „ Пийпъл “, представени от Разкрития.

 



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР