Kia ще продължи да вдъхновява почитателите на спорта по целия

...
Kia ще продължи да вдъхновява почитателите на спорта по целия
Коментари Харесай

Kia продължава да вдъхновява почитателите на спорта по целия свят след успеха на Световното първенство по футбол 2022™ в Катар

Kia ще продължи да въодушевява феновете на спорта по целия свят след сполучливото привършване на присъединяване на марката на Световното състезание по футбол 2022™.

В духа своето главно обръщение „ Вдъхновението е във всички нас “, особено създадено за Световното състезание, Kia сплоти футболните почитатели от десетки народи по целия свят и в този момент ще насочи вниманието си към даване на поддръжка на други световни райони и значими събития.

По време на FIFA World Cup 2022™ бяха ангажирани общо 297 автомобила и 70 рейса от марката Kia, които се погрижиха за оптимално безвредното и комфортно напредване на играчи, съдии, управление и личен състав на шампионата. В допънение за задачите на интернационалното събитие бяха предоставени и 80 електрифицирани модела Kia (30 броя EV6 GT-Line, 30 броя Sorento Plug-in Hybrid и 20 броя Niro Plug-in Hybrid).

EV6 GT-Line бе първият напълно електромобил на Kia, употребен в миналото на Световно състезание по футбол. Ролята му закупи спомагателна значителност с отразяването на уговорката на марката към екологична резистентност в световен мащаб и по-специално на активността на Kia в Близкия изток, където екологичните транспортни средства сега са по-малко известни.

За да отбележат събитието, Kia и FIFA продуцираха документалния филм „ Пътят към вдъхновението “, който към този момент е разполагаем на феновете на OTT платформата „ FIFA+ “ на FIFA. Във кино лентата вземат участие именитите играчи Микаел Силвестр (Франция) и Найджъл де Йонг (Холандия), които оказват помощ на интернационалния състезателен публицист и водещ Адам Хънт да се запознае с Катар зад кормилото на EV6 GT-Line.

На щанда на Kia „ Ground of Inspiration “ в Катар беше показан и концептуалният модел Kia EV9, който притегли вниманието на хиляди почитатели на футбола. Въпреки че преди този момент прототипът към този момент бе отбелязал своята международна премиера на автомобилния салон в Лос Анджелис през 2021г. и автомобилното ревю в Бусан през 2022г., появяването му на Световното футболно състезание бе открит дебют на бъдещия флагман на Kia.

Към концептуалния EV9 се причислиха и емблематични модели на Kia в така наречен „ Brand Activation Area ” зони, измежду които EV6 GT - най-мощният сериен автомобил в историята на Kia с 576 к.с. на стадион Ал Байт и Sportage на интернационалния стадион Халифа.
Изложените коли с марка Kia впечатлиха освен милионите почитатели, които участваха на шампионата, само че и специфичните 250 посетители от 39 народи, които бяха определени от Kia и получиха шанса да гледат мачовете в Катар посредством програмата „ Пътят към вдъхновението “ („ Road to Inspiration ”). Сред гостите бяха дилъри, бизнес сътрудници, сегашни и бъдещи клиенти, както и създатели на наличие в разнообразни медийни сфери. Покани получиха и 64 надарени млади футболисти от 17 страни, които излязоха на терените на Световното състезание и изживяха неповторими моменти в ролята на публични носители на топката на Kia (Kia Official Match Ball Carriers).

След сполучливото довеждане докрай на програмата от интензивности в границите на Световното състезание по футбол 2022™, Kia гледа напред към присъединяване си в бъдещи забележителни спортни събития и местата на тяхното осъществяване, привличащи световен интерес с сходни мащаби. Марката ще показа ново, вдъхновяващо и изпълнено с креативна сила наличие на Откритото тенис състезание на Австралия през месец януари 2023 година

*Източник: kia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР