Kia разпространи първата официална информация, снимки и видео на изцяло

...
Kia разпространи първата официална информация, снимки и видео на изцяло
Коментари Харесай

Това е новата електрическа Kia EV9

Kia популяризира първата публична информация, фотоси и видео на напълно новото си и 100% електрическо пазарно предложение EV9, което ще бъде показано в детайлности по-късно през март.

Внушителният SUV модел Kia EV9 е създадена въз основата на платформата E-GMP и е първата напълно електрическа кола на марката, интериорът на която е изпълнен в три реда седалки.

" навлиза в нова територията с концепцията да предефинира стандартите за дизайн, съгласуваност, употреба и екологична отговорност ", разяснява Карим Хабиб, изпълнителен вицепрезидент и шеф на Kia Global Design Center. " Kia EV9 предлага на клиентите извънредно качествено предложение и свежа електрическа вероятност в бранша на фамилните SUV-та. Тази нова автомобилна типология обезпечава инстинктивни преживявания и отличен комфорт освен за лидера, само че и за всички пасажери, посредством новаторско потребление на пространство, технология и дизайн ".



Kia EV9 ще се предлага във версии с шест и седем седалки, като облегалките на първите два реда ще могат да бъдат накланяни до полухоризонтално състояние за отмора по време на зареждането на електрическия автомобил на път. Вторият ред седалки може също по този начин да бъде развит на 180 градуса за по-лесна и директна връзка с намиращите се на третия ред.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР