KIA обяви, че компанията ще изгради първи по рода си

...
KIA обяви, че компанията ще изгради първи по рода си
Коментари Харесай

KIA с първи завод за PBV електромобили

KIA разгласи, че компанията ще построи първи по рода си за марката индустриален комплекс за PBV (автомобили със особено предназназначение) електрически автомобили, като чака той да стартира да действа през втората половина на 2025 година.

Изграждането на новия профилиран цех за 100% електрически PBV коли на KIA, за който от компанията разясняват, че ще бъде мощно автоматизиран и цифровизиран, ще бъде ситуиран в Корея, е планувано да стартира през първата половина на идната година и да предложи първичен индустриален потенциал от 100 000 коли годишно и до 150 000 при достигането на цялостния капацитет на пазара.

Първите напълно електрически коли със особено предопределение на KIA, които ще се създават в новия цех, ще бъдат средноразмерни и ще употребяват eS "скейтборд " модулна платформа на марката. Тя е в положение да предложи база за реализирането на характерни потребителски хрумвания и предопределения.

Следващата стъпка в индустриалния цикъл на новия цех ще бъде въвеждането на поточната линия на микро-решения за изцяло самостоятелна подвижност, които да отговорят на потребностите на логистични компании, снабдители на артикули, решения за превоз на няколко индивида и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР