Kia актуализира три от четирите варианта на своя бестселър Ceed за

...
Kia актуализира три от четирите варианта
на своя бестселър Ceed за
Коментари Харесай

Kia - три варианта на Ceed получават фейслифт

Kia актуализира три от четирите варианта на своя бестселър Ceed за моделната година 2022. Основният модел, комби Ceed Sportswagon и Shooting Brake ProCeed, с изключение на всичко друго, имат нов дизайн начело и откъм гърба, нови алуминиеви джанти и уголемен набор от функционалности за помощ и инфоразвлечение.

Моделите ще бъдат налични първоначално на четвъртото тримесечие на 2021 година Важно е да се знае, че кросовърът XCeed, който беше представен едвам през септември 2019 година, не е ревизиран.

Числата демонстрират какъв брой значим е Ceed за Kia. Настоящото трето потомство на семейството компактни коли дава 28 процента от европейските продажби на Kia. На немския пазар през 2020 година той е бил почти 39 % (24 799 броя). Миналата година Ceed реализира нов връх за модел на Kia в Германия.

Задвижването може да бъде определено от изпитаните, високоефективни мотори, включително с електрическа помощ - четири турбо бензинови мотора, дизелов мек хибрид и зареждаема хибридна версия на Ceed Sportswagon, един от двата електрически автомобила в Ceed семейство заедно с XCeed plug-in хибрид. Зареждаемото комби хибрид (104 кВт / 141 к.с.) може да измине до 60 километра и да развие 120 километра в час в чист електрически режим.

GT версиите на Ceed и ProCeed се зареждат от мощния 1.6 T-GDI мотор с мощ 150 кВт / 204 к.с., който се предлага и за XCeed.

Вторият турбо бензинов мотор е 1,5 T-GDI, който е показан за тази моделна година и има мощ от 117,5 кВт / 160 к.с. Бензиновата гама се добавя от трицилиндровия мотор за първо равнище 1.0 T-GDI, който се предлага в две версии (74 кВт / 100 к.с. и 88 кВт / 120 к.с). 1,6-литровият дизел (100 кВт / 136 к.с.) има 48-волтова мека хибридна система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР