Кейти Прайс беше оребрена от своята колежка от пантомимата Спящата

...
Кейти Прайс беше оребрена от своята колежка от пантомимата Спящата
Коментари Харесай

Кейти Прайс беше оребрена от колегата си, след като научи „две от 25 реплики“ въпреки чека за панто от 60 000 британски лири

Кейти Прайс беше оребрена от своята колежка от пантомимата „ Спящата хубавица “, тъй като научи единствено „ две от своите 25 реплики “.

45-годишният някогашен блестящ модел играе ролята на Малефисента в именитата приказка в M&S Arena в Ливърпул, само че не наподобява, че е приела съществено празничната си роля. За да влошат нещата, майката на пет деца е получила колосалните £60 000 за ролята си. Нейният сътрудник Бипо, облечен в риза с розови и жълти шарки и розова лента за глава, разкри нейните неточности, когато говореше пред камерата, до момента в който подгряваше тълпата.

Той сподели: „ Това е шоуто с присъединяване на Кейти Прайс, тя е невероятна “ Тя в действителност научи две от своите 25 реплики – това е фантастично “, преди да избухне в смях. В опит да се увери, че коментарът му ще бъде общопризнат като задявка, той добави: „ Шегувам се, ще я видиш. Тя е безусловно невероятна. "

Но наподобява, че мненията му в действителност могат да имат малко тежест, защото Кейти призна, че не си спомня репликите си за панто шоуто, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР