Кейти Пери получи временна ограничителна заповед срещу мъж, който е

...
Кейти Пери получи временна ограничителна заповед срещу мъж, който е
Коментари Харесай

Кейти Пери с ограничителна заповед срещу фен - slava.bg

Кейти Пери получи краткотрайна ограничаваща заповед против мъж, който е „ евентуална опасност “ за нейната сигурност.

Според правосъдните документи, представени от E!News, изпълнителката споделя, че е претърпяла съществени душевен и физически стрес, откакто чужд е влезнал непозволено в дома ѝ. Съдията по делото е подписал заповед, която постанова на Уилям Тери да стои на най-малко 90 метра от Кейти Пери, Орландо Блум, щерка им Дейзи и 9-годишния Флин, който артистът споделя с някогашната си брачна половинка Миранда Кер. На мъжа е неразрешено да се свързва със звездите и техните деца, без значение дали това е непосредствено или посредством обществените мрежи.

В настояването си Пери разказва Тери като „ изцяло чужд “, който е „ навлязъл в моята територия, преследва ме и заплашва фамилията ми “. Кейти добавя, че на 3 август тази година мъжът се е опитал да влезе в имението ѝ, казвайки на защитата, че е бил поканен. Само месец по-късно, на 8 септември, Уилям прескача оградата на дома на Пери в Бевърли Хилс, след което е бил подложен под цивилен арест.

След като полицията е пристигнала на място, Уилям е бил упрекнат в престъпно влизане с щурм, само че след няколко часа е бил пуснат от ареста. „ Тери също по този начин е изпращал смъртни закани към колегата ми Орландо Блум, в които споделя, че желае да му счупи врата “, прибавя изпълнителката. За да получи ограничаващата заповед, Пери споделя, че мъжът е рисков и нейното семейство има потребност от отбрана.

Временната ограничаваща заповед е годна до 8 октомври. На тази дата е планувано и правосъдното чуване.

Кейти Пери и Орландо Блум посрещнаха първата си щерка на 28 август. Оттогава те прекарват по-голяма част от времето си в Монтесито, където се любуват на фамилния живот.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР