Кейти Пери и Орландо Блум са от онези светски двойки,

...
Кейти Пери и Орландо Блум са от онези светски двойки,
Коментари Харесай

Да платиш 50 хиляди долара за среща с гаджето си

Кейти Пери и Орландо Блум са от тези всемирски двойки, за които нищо чудно да забравим, че са към момента дружно, в случай че не ни го припомнят по най-хубавия метод. Изпълнителката и артистът напоследък заобикалят да показват обществено възприятията си, очевидно разбирали, че това не води до нищо положително.

Но когато идеята е добра, са подготвени на всичко. Или съвсем на всичко... Преди дни Кейти и Oрландо участваха в благотворително наддаване в помощ на жертви на големи пожари в Съединени американски щати.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от..NURIPERRY.. (@nuggetsson_) на Дек 3, 2018 в 8:13 PST

По концепция на Пери на търга бе разиграна опцията за среща с нейното гадже , която включва обяд и разходка с мотор. За изненада или не, се появи предложение от 20 хиляди $, пристигнало от екзалтирана фенка на Блум на име Лаура.

Но певицата, дали в изблик на ревнивост, или на добрина, реши да предложи последна цена от 50 хиляди $ . И никой не посмя да надвиши нейното предложение.

Постъпката на Кейт бе призната със смесени усеща. Тя пусна няколко смешки, че против петцифрената сума спечелилият ще се любува на красивите очи и плочки на Орландо и някои считат, че просто не желае нейният мъж да прекарва 45 минути с друга жена , написа Insider.

 Кейти Пери, Тейлър Суифт и Бионсе - коя е най-високоплатената певица за 2018 година
Най-високоплатените певици за 2018 година

Според класацията на списание Forbes

И това по никакъв начин не е готино, тъй като със своята най-голяма оферта открадна опцията на една фенка да изживее своята фантазия. А и Кейти сама предложи гаджето си, тъй че - който го е боязън от мечки, да не върви в гората.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР