Кейти Пери и Орландо Блум бяха снимани да се забавляват

...
Кейти Пери и Орландо Блум бяха снимани да се забавляват
Коментари Харесай

Кейти Пери и Орландо Блум се забавляват на луксозна яхта на остров Капри - slava.bg

Кейти Пери и Орландо Блум бяха снимани да се забавляват и да си разменят милувки на първокласна яхта край италианския остров Капри, където сега почиват още Дженифър Лопес и Бен Афлек, както и Мария Бакалова, която отпътува за дестинацията преди броени дни. На изображенията, снимани от папараци, които към този момент обикалят интернет пространството, двамата не стопират да се прегръщат и целуват на борда на плавателния съд. Пери (36 г.) е с цялостен кафяв бански, а Блум (44 г.) с червени къси панталони.

На фрагментите се вижда, че те вземат решение да охладят пристрастеностите, като първо артистът от "Карибски пирати " скача във водата, а малко по-късно същото прави и обичаната му, следвайки го.

С тях са и едногодишната им щерка Дейзи, майката на изпълнителката на "Roar ", както и другари на звездната двойка, споделящи слънчевата им почивка, която, съдейки по положителното въодушевление, изпълващо фотографиите, едва ли ще завърши скоро.

В последните месеци Кейти Пери и Орландо Блум се любуват на лятото, бягайки надалеч от нормалните си задължения в Съединените щати. След като звездата от огромния екран завърши работата си по анимационния сериал "Принцът ", в който озвучава героя на принц Хари, той разполага с задоволително свободно време да обикаля Европа в компанията на своите близки. Както в действителност прави сега.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР