Кейти Холмс вече има нов мъж в живота си.Година след

...
Кейти Холмс вече има нов мъж в живота си.Година след
Коментари Харесай

Кейти Холмс превъзмогна Джейми Фокср вече е обвързана - slava.bg

Кейти Холмс към този момент има нов мъж в живота си.

Година след раздялата си с Джейми Фокс, актрисата беше видяна в компанията на Емилио Витоло - професионален готвач в Ню Йорк. Двамата си направиха сантиментална вечеря в един от известните заведения за хранене в града и това незабавно притегли вниманието на папараците. Според списание "People ", Холмс се е усмихвала през цялата вечер, облечена в потник и дънки. Витоло пък заложил на бяла тениска и дънки и също се наслаждавал на компанията на своята дама.

Кейти рядко приказва за персоналния си живот и преди беше свързвана с сътрудника си Джейми Фокс. Двамата имаха връзка няколко години, само че в никакъв случай не потвърдиха за сантименталните си отношия. Всичко завърши през май 2019 година, когато актьорите са решили да се разделят. Холмс има и щерка - Сури, от предходния си брак с Том Круз.

Въпреки че това е първата им обществена демонстрация, Витоло и Кейти се познават от няколко месеца. Шеф готвачът разсъни любознанието на почитателите, когато остави коментар под фотография на актрисата още през юли месец. Емилио има личен ресторант, който е бил закупен от татко му при започване на 90-те години. Цялото му семейство е работило там и той споделя, че това е огромна отговорност. "Ако искаш всичко да върви добре, би трябвало да си всеки ден в ресторанта ", споделя Емилио пред InStyle.

Любовта към киното на Витоло не се лимитира единствено до красивите актриси. Той е имал дребни функции в излъчвания като "Royal Pains " и "Inside Amy Schumer ". Според страницата му в IMDB, той би трябвало да взе участие и във кино лентата "The Birthay Cake ", който би трябвало да излезе по-късно през годината. В актьорския състав са включени още Вал Килмър и Йън Макгрегър.

Погледайки към обществените му профили, можем да забележим, че Емилио е готвил за няколко известни персони. Ресторантът му е бил посещаван от семейство Обама, Куба Гудинг-Джуниър, Дензъл Уопингтън и други. Освен това, началник готвачът е добър другар и със Софи Търнър и Джо Джонас и даже е участвал на 30-ия рожден ден на изпълнителя.

Дали нещата сред Емилио и Кейти Холмс ще станат съществени, следва да разберем.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР