Кейт Уинслет ще се потопи в славянския фолклор, за да

...
Кейт Уинслет ще се потопи в славянския фолклор, за да
Коментари Харесай

Кейт Уинслет става Баба Яга - slava.bg

Кейт Уинслет ще се потопи в славянския фолклор, с цел да изиграе паметния облик на Баба Яга. Това ще се случи в едноименният анимационен филм, който дава опцията на феновете безусловно да влязат в историята посредством виртуална действителност. Рисуваната лента, дело на студиото Baobab, ще направи премиерата си на феста във Венеция през септември.

„ Баба Яга “ въвлича фена си в странствуване дружно със личната му „ сестра “, изиграна от звездата от „ Междузвездни войни “ Дейзи Ридли. Тяхната цел е да спасят майка си, озвучена от Глен Клоуз. Така, те се озовават в омагьосана гора (Дженифър Хъдсън), с цел да в последна сметка да се опитат да вземат лека от Баба Яга (Уинслет). Всяко решение на фена предопределя края на историята, осведомят от Baobab.

Освен тях продуцент на заглавието е и Дженифър Хъдсън. „ Баба Яга е красива анимация и за мен беше чест да съм изпълнителен продуцент. Въпреки че корените на историята са от класическия фолклор, ние бяхме въодушевени от актуалните проблеми и се фокусирахме върху околната среда и женското царство. За мен беше наслаждение да съм част от толкоз мощен дамски актьорски състав “, разяснява Хъдсън.

Източник: Монитор
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР