Кейт Уинслет е актрисите, чието име само по себе си

...
Кейт Уинслет е актрисите, чието име само по себе си
Коментари Харесай

Ще видим ли Кейт Уинслет в нов сериал

Кейт Уинслет е актрисите, чието име единствено по себе си служи като гаранция за качеството на продукциите, в които взе участие. Затова и първият й сериал от десетилетия - " Мер от Ийстаун " по НВО, се оказа същинско богатство.

И Кейт Уинслет проверява ликвидиране

Време беше

Скоро ще можем да я забележим и в нов лимитиран сериал на НВО.

Trust e основан на едноименния бестселър на Ернан Диас, излязъл при започване на тази година. Той споделя историята на заможното семейство Бенджамин и Хелън Раск, зад чието благосъстояние, насъбрано през 20-те години на предишния век в Ню Йорк, обаче се крият финансови измами и подозрително държание.

Историята на Раск е разказана в хитов разказ, който очевидно цяла Америка е прочела. Бенджамин обаче взема решение да сътвори контра разказ и разпорежда на секретарката си да го напише. Тя обаче открива нови обстоятелства, които разкриват скритата роля на Хелън Раск в историята на фамилията.

За момента ни е известна само ролята, която Уинслет ще извърши - тази на Хелън. Както и че самият Ернан Диас ще бъде изпълнителен продуцент на Trust съгласно информацията на Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР