Кейт, съпругата на британския принц Уилям, откри център за малки

...
Кейт, съпругата на британския принц Уилям, откри център за малки
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън основа център за малки деца - slava.bg

Кейт, брачната половинка на английския принц Уилям, откри център за дребни деца, с цел да насочи вниманието какъв брой значими са първите пет години от живота, заяви Ройтерс. Херцогинята на Кембридж има упоритостта по този начин "да преобрази обществото за идващите генерации ".

Центърът е към клона на Кралската фондация, чиито патрони са Кейт и принц Уилям. Той ще работи в три сфери - ще предизвиква висококачествени проучвания, ще ангажира специалисти от всички области за намиране на решения и ще създава акции за повишение на осведомеността и вдъхновяване на дейности. "Говорила съм с психиатри и невробиолози, с лекари, учени и родители. Ясно е, че най-хубавата инвестиция за бъдещото ни здраве и благополучие са първите пет години от живота - съобщи Кейт. - Като работим дружно, уповавам се, ще можем да променим метода, по който мислим за ранното детство, и да преобразим живота на идващите генерации ".

От двореца Кенсингтън прибавиха, че Кейт се е убедила от личен опит, влизайки в кралското семейство, по какъв начин проблеми като наркомания и принуждение, делене на фамилии и оставане без дом се коренят в най-ранните години от живота.

Откриването на центъра съответства с публикуването на отчета "Голямата смяна стартира овреме ", написан благодарение на Лондонското икономическо учебно заведение и. Центъра за детско развиване към Харвардския университет. Според него неналичието на превантивни дейности в ранното детство в Англия коства 22,5 милиарда $, тъй като обществото заплаща за обезщетения като грижи за изоставени деца или трайни психологични проблеми....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР