Кейт Мидълтън заложи на черния цвят за визията си, с

...
Кейт Мидълтън заложи на черния цвят за визията си, с
Коментари Харесай

Монохромното облекло на Кейт - slava.bg

Кейт Мидълтън заложи на черния цвят за визията си, с която се появи на първата гала, в която взе участие по време на пандемията. Макар и, херцогинята на Кеймбридж приветства надарени фотографи, като разгласи, че скоро ще разкрие кой е спечелилият от влиятелния конкурс, в който те са взели участие. Запалена по фотосите от няколко години насам, тя е идеалният човек за това.

От двореца Кенсингтън споделиха, в което брачната половинка на принц Уилям наподобява очарователно с аутфит, състоящ се от панталон, блуза и блейзър в един и същи цвят. Макар и в черно, тя наподобява друго с монохромния си тоалет на марката Alexander McQueen, който съгласно стилните специалисти коства 1240 паунда.

Клипът с присъединяване на Кейт, която сияе с нежния си грим и прическа с леки къдрици, е изработен в Националния природонаучен музей. Говорейки пред камерата, перлените ѝ обеци изпъкват на фона на блестящата ѝ коса, разграничена на път по средата.

Заменила шарените рокли с цветя, Мидълтън ни демонстрира, че всеки от нас би трябвало да има в дрешника си по един панталон, блузка или сако в черен цвят. Заедно или поотделно, те имат елегантно лъчение и могат „ да ни спасят “ в миг, в който няма какво да облечем за някой по-специален мотив (като визитата на музея, което пък не изисква чак публична рокля).

Може би се досещате, че сатененият блейзър на херцогинята към този момент е привършен от магазините, само че пък от същата марка има сходни, които си костват вниманието.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР