Кейт Мидълтън винаги е била предана на почитателите си. Затова

...
Кейт Мидълтън винаги е била предана на почитателите си. Затова
Коментари Харесай

Кейт се усмихва и под дъжда заради почитателите си

Кейт Мидълтън постоянно е била предана на феновете си. Затова и макар дъжда тя не спря да се усмихва, даже и без чадър.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на посещаване в Блекпул, където ги посрещнаха с доста усмивки, възторг и дарове. За страдание обаче времето не им се усмихна по същия метод и те трябваше да се разхождат под дъжда.

Дойде и времето двойката да поздрави тълпата, която ги чакаше. Това, което направи Кейт тогава, стопли сърцата на феновете й. Тя затвори своя чадър и със същата ведра усмивка както постоянно, се впусна в обятия и здрависвания с почитателите.

Предпочела да се намокри, в сравнение с да се скрие и да не могат да я видят всички пристигнали. Така тя съумяла да обърне внимание на повече хора и даже да получи дарове от някои от тях. Няколко девойки й подариха красиви цветя, а самата тя сподели, че ще занесе и сувенири за децата си.

Това е образец, който Кейт е взела от кралицата. Тя постоянно носи искрящи цветове, с цел да бъде сигурна, че всеки ще може да я види. Със сигурност и не бърза да се скрие под чадъра, тъй като знае, че всички хора идват да зърнат кралицата и не желае да ги лишава от това.

За тоалета си херцогинята може да не е избрала цветен цвят, само че беше също толкоз стилна. Носеше мрачно зелено палто, което беше комбинирала с черен шал и стилни ботуши на висок ток.

Източник: Missbloom
Снимки: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР