Кейт Мидълтън прекара своята сряда в избиране на коледна украса.

...
Кейт Мидълтън прекара своята сряда в избиране на коледна украса.
Коментари Харесай

Принц Луи проговори - slava.bg

Кейт Мидълтън прекара своята сряда в избиране на коледна декорация. Тя оказа помощ на деца да подберат най-хубавите играчки и гирлянди, с които да украсят класната си стая за празниците. Освен това херцогинята на Кеймбридж изпрати писмо до Дядо Коледа дружно с 8-годишно момиченце, с което размениха и няколко съвета за прически.

„ Тя сподели, че косата ми е хубава и ме попита по какъв начин съм си я направила “, споделя дребната Алая за срещата си със брачната половинка на принц Уилям. След това Кейт е помогнала на момиченцето да напише писмо до Дядо Коледа и да го изпрати. „ За първи път принцеса изпраща писмото ми за Коледа “, добави Алая.

По време на празничните мерки, Кейт призна, че най-малкият ѝ наследник Луи към този момент приказва. „ Напомняш ми на сина ми Луи, който непрекъснато споделя „ Аз, аз, аз “. Иска да идва на всички места с мен “, показа херцогинята с малко момченце. Тя оказа помощ на децата да изберат най-хубавата елха, след което всички се любуваха на чаша топъл шоколад.

Инициативата на Кейт идва откакто беше оповестено, че тя става патрон на организацията „ Family Action “. Съпругата на принц Уилям наследява кралица Елизабет II, която беше отпред цели 65 години.

„ Family Action “ е учредена през 1869 година за да оказва помощ на нуждаещи се фамилии посредством частична финансова помощ и домашни използва. В момента организацията уголемява активността си като се пробва да оказва помощ на хора с психологични проблеми, обществена изолираност, прочувствена неустойчивост, проблеми с родителите, домашно принуждение и зависимости.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР