Кейт Мидълтън е най-голямата перла в короната на кралското семейство!

...
Кейт Мидълтън е най-голямата перла в короната на кралското семейство!
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Лятна и закачлива като Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е най-голямата перла в короната на кралското семейство! Никога няма да се уморим да се любуваме на хубостта ѝ и да се възхищаваме на лекотата, с която реализира своята ежедневна грациозност. A през последните седмици херцогинята съумя да ни впечатли с цели две луксозни визии!

На 18 юни Кейт се срещна с родители, които през последното десетилетие са дали своя принос за основаването на новия център за дребни деца, научихме от . Центърът е към клона на Кралската фондация, чиито патрони са Кейт и принц Уилям.

"Говорила съм с психиатри и невробиолози, с лекари, учени и родители. Ясно е, че най-хубавата инвестиция за бъдещото ни здраве и благополучие са първите пет години от живота.

Снимки от събитието можете да разгледате тук:
 Елегантна и с пъстър чадър на разположение: Кейт Мидълтън основа център за дребни деца  Елегантна и с пъстър чадър на разположение: Кейт Мидълтън основа център за дребни деца  Елегантна и с пъстър чадър на разположение: Кейт Мидълтън основа център за дребни деца  Елегантна и с пъстър чадър на разположение: Кейт Мидълтън основа център за дребни деца
Този вторник хероцгинята още веднъж притегли медийното внимание с посещаване на Националния исторически музей. Там взе присъединяване в открит урок за паяци и почерпи учениците с домашно подготвен пчелен мед.

Влюбихме се в семплото сако в цвят праскова, съчетани с винтидж дънки със средновисока талия и бял топ и маратонки. Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Спортна и стилна: херцогинята на Кеймбридж посети Националния исторически музей в Лондон  Спортна и стилна: херцогинята на Кеймбридж посети Националния исторически музей в Лондон  Спортна и стилна: херцогинята на Кеймбридж посети Националния исторически музей в Лондон  Спортна и стилна: херцогинята на Кеймбридж посети Националния исторически музей в Лондон
В този ред на мисли, организирахме дълго и задълбочено щурмуване на каталога на Fashion Days и открихме няколко специфични находки, които се приближават до нейния летен кралски жанр.

Добрите вести не свършват дотук - можете да поръчате през днешния ден някои от продуктите през днешния ден с огромно понижение!

 една облича Getty/Fashion Days

Дънки Boyfriend над глезена United Colors of Benetton (52,99 лв)

Сако с двуредно закопчаване Motivi (117,99 лв)

Топ Bobar с надълбоко овално деколте Mango (15,99 лв)

Спортни обувки Astalewen от еко кожа с равна платформа Aldo (99,99 лв)

 една облича Getty/Fashion Days

Рокля без ръкави с набирания Miss One (77,99 лв)

Кожени обувки Tatiana с ток стилето NINE WEST (99,99 лв)

Сгъваем чадър Flower (25,99 лв)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР