Кейт Мидълтън и принц Уилям продължават своето кралско турне на

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям продължават своето кралско турне на
Коментари Харесай

Като истинска кралица: Кейт Мидълтън спира дъха в смарагдовозелено и с диамантите на Елизабет Втора

Кейт Мидълтън и принц Уилям не престават своето кралско турне на Карибите като публични представители на Нейно Величество по случай платинения ѝ празник от възкачването на трона.

Ако по някаква причина сте изпуснали нишката на събитията, припомнете си последните кралски вести тук:





Втората визия, с която херцогинята се появи на публично събитие в Ямайка, ни остави без думи. Мястото е резиденцията на генерал-губернатора – сър Патрик Алън.

Роклята в смарагдовозелено е дело на дизайнерката Джени Пакман, а изборът ѝ не е инцидентен – зеленото е един от цветовете на националното знаме на Ямайка. Виждаме и характерен аксесоар, който херцогинята си разрешава да носи относително рядко и единствено на публични вечерни събития – лентата на Дама от Големия кръст от Кралския викториански медал. Визията е приключена с диамантени обеци и гривна, които принадлежат на самата Елизабет Втора.

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на публична вечеря в резиденцията на генерал-губернатора на Ямайка  Кейт Мидълтън и принц Уилям на публична вечеря в резиденцията на генерал-губернатора на Ямайка  Кейт Мидълтън и принц Уилям на публична вечеря в резиденцията на генерал-губернатора на Ямайка  Кейт Мидълтън и принц Уилям на публична вечеря в резиденцията на генерал-губернатора на Ямайка
Истината е, че за първи път от началото на кралското турне херцогът и херцогинята на Кеймбридж се сблъскват с отрицателната реакция на хората. Въпреки топлото посрещане от доста локални поданици и доброжелателността на формалните лица, възходящото напрежение в карибските страни, където кралицата остава държавен глава, се усеща все по-силно.

По-рано в същия ден, по време на срещата с министър-председателя на Ямайка Андрю Холнес стана ясно, че кралското посещаване може да реши редица проблеми. 49-годишният политик е най-младият водач в историята на Ямайка, а по време на презизборната си акция дава обещание на своите гласоподаватели да трансформира страната от конституционна монархия в република.

Вижте фотоси от срещата им, на която участва и брачната половинка на Андрю Холнес, тук:
 Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на среща с министър-председателя на Ямайка и брачната половинка му  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на среща с министър-председателя на Ямайка и брачната половинка му  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на среща с министър-председателя на Ямайка и брачната половинка му  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на среща с министър-председателя на Ямайка и брачната половинка му
Според източници Кейт и Уилям са наясно с митингите и отрицателните настройки към наличието им на Карибите.

По проект кралското им турне продължава на Бахамите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР