Кейт Мидълтън е сред фаворитите от британското кралско семейство и

...
Кейт Мидълтън е сред фаворитите от британското кралско семейство и
Коментари Харесай

Нападнаха словесно Кейт Мидълтън в Ирландия: По-добре да се бяхме запознали във вашата страна

Кейт Мидълтън е измежду любимците от английското кралско семейство и постоянно е посрещана топло на всички места. Е, добре, не напълно на всички места, само че рецензии по нейн адрес чуваме толкоз рядко, че е същинско събитие, когато някой се осмели да я уточни с пръст и да недоволства против нея. Уви, тъкмо това ѝ се случи през последните дни по време на аудиенция в Северна Ирландия, заяви Woman.bg

 

Докато е на разходка с Уилям и поздравява тълпи от доброжелатели, чакали с часове, с цел да стигнат до нея и да получат опцията да свидлив ръката ѝ, тя получи сериозен удар под кръста. Точно в миг, в който Кейт се ръкостиска с ирландка, чува следното: " Радвам се да се срещнем, само че би било по-добре, в случай че това бе станало, когато бяхте във вашата лична страна ".

 

След тази " елегантна " подигравка, Мидълтън реагира с харакерното за нея ледено успокоение и просто продължава напред, а дамата прибавя " Ирландия принадлежи на ирландците ". 

 

Но въпреки и не всички да са благоразположени към принца и принцесата на Уелс в Северна Ирландия, те наподобява са си прекарали чудесно, тъй като ги виждаме все по този начин усмихнати и блестящи на фрагментите от визитата. 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР