Кейт Мидълтън е особено благодарна за дискретния кралски приятел, който

...
Кейт Мидълтън е особено благодарна за дискретния кралски приятел, който
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е благодарна за дискретния кралски приятел, който струва теглото й в злато

Кейт Мидълтън е " изключително признателна " за " дискретния " кралски другар, който " си коства злато ", до момента в който принцесата на Уелс продължава да се възвръща от рак, съгласно кралски специалист.

Кралски вътрешни лица разкриха, че най-близките другари и доверени помощници на Кейт са се събрали към нея, създавайки тясна система за поддръжка, до момента в който тя се приготвя за завръщане към кралските отговорности. Кейт се отдръпна от публичното внимание, с цел да се концентрира върху здравето си и разчита на своя приближен вътрешен кръг по време на лекуването си от рак, до момента в който намираше разтуха надалеч от фамилния си дом в Уиндзор, в Анмър Хол в Норфолк.

В Уиндзор родителите и братята и сестрите на Кейт са разполагаем, с цел да обезпечат поддръжка, само че има още една основна фигура в семейството на Уелс: тяхната бавачка, Мария Тереза Турион Борало. Мария, която е с принца и принцесата в продължение на 10 години, се счита за неразделна част от фамилията и е поверена на благосъстоянието на децата на Кейт и принц Уилям, принц Джордж, принц Шарлот и принц Луи.



„ Кейт би трябвало да почувства, че Мария си коства тежестта на златото и че може да й довери благосъстоянието на децата си, до момента в който продължава възобновяване си “, разяснява някогашният сътрудник на BBC Royal Джени Бонд. „ За благополучие, от това, което знаем за Мария (което е похвално доста малко, тъй като е толкоз дискретна), тя е удовлетворена да прекара живота си, помагайки на другите.

„ Тя е религиозна жена, която, съгласно хората в родния й град, може би щеше да е монахиня, в случай че не се беше надула за бавачка, тъй че наподобява дребна заплаха тя да продължи напред в обозримо бъдеще и това е нещо, за което си представям, че Кейт ще бъде изключително признателна. "



По време на този сложен интервал за Кейт е от значително значение да бъде заобиколена от надеждна мрежа за поддръжка, до момента в който се приготвя за завръщане към кралските отговорности, като приятелите й са разказани като „ фар на вяра “.

И кралски вътрешен човек твърди, че принцесата на Уелс намира разтуха надалеч от Уиндзор, в Анмър Хол в Норфолк.

„ Кейт се усеща повече вкъщи си в Норфолк “, разкри източник пред OK!. „ Тя има няколко близки другари там. Семейство Ван Кутсем живеят наоколо, както и Том и Поли Коук [Кук]. Лора Мийд е непосредствен източник на комфорт за принцесата, както и девойките от семейство Картър. “

По време на този сложен интервал за Кейт е от значително значение да бъде заобиколена от надеждна мрежа за поддръжка, до момента в който се приготвя за завръщане към кралските отговорности. Нейните най-близки и най-скъпи са се събрали към нея, създавайки тясна система за поддръжка.

Нейните правилни спътници, в това число Емилия Джардин-Патерсън, Софи Снугс, лейди Лора Мийд, маркизата на Чолмондели и Наташа Арчър, всички играят централна роля в даването както на практическа помощ, по този начин и на прочувствена поддръжка, доказвайки се като скъпи стълбове на силата за Кейт в тези изпитателни времена.

Въпреки че фамилията обича своето леговище в Норфолк, действителността на учебното заведение на децата им значи, че те са закотвени в Уиндзор по време на образователния период. Удобството на Adelaide Cottage, ситуирано покрай Lambrook School, предлага известна непоклатимост измежду катаклизма.

Семейство Уелс намира разтуха в непоколебимата поддръжка на близки другари, до момента в който живее в Уиндзор, с фигури като състезателя по крикет Кевин Питърсън и брачната половинка му Джесика Тейлър, които блестят като фарове на вяра за Кейт в сложни времена.

„ Кейт има набор от другари в региона на Уиндзор, само че това са връзки, които тя е построила посредством другарствата на децата с техните деца “, разкри вътрешен човек. „ Това е доста друга динамичност от снимачната площадка, която има в Норфолк. Тези другари са тези, с които тя може да разисква всичко, до момента в който тя може да бъде много затворена за другите. “

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР