Кейт Хъдсън разкрива бюти тайната, която е научила още в

...
Кейт Хъдсън разкрива бюти тайната, която е научила още в
Коментари Харесай

Не мийте лицето си сутрин и още от съветите на Кейт Хъдсън за красота

Кейт Хъдсън разкрива бюти тайната, която е научила още в средата на своите 20 години и от този момент я следва религиозно.

Селфитата на Кейт без грим са едни от най-харесваните постове в профила й в Instagram и за това си има ясна причина – всички обичаме, когато звездите демонстрират същинската и неподправена своя страна, а в тази ситуация на Хъдсън тя наподобява също толкоз безупречно като визията й на алените килими.

Каква е тайната зад хубостта й? Следва правилото “По-малкото е повече ”.

“Мислих си, че с времето кожата ми ще се нуждае от повече артикули. А в реалност в този момент кожата ми е сензитивна, по тази причина колкото по-малко употребявам, толкоз по-добре. Събуждам се и откровено не употребявам почистващ артикул. Намокрям лицето си заран с забрадка ”, признава Кейт пред Allure. “Научих това от Гучи Уестман, когато бях на 20 и нещо и тя ми правеше грима. Каза ми, че би трябвало да спра да си шетам лицето всяка заран, тъй като нямам потребност от това и евентуално по тази причина ми излизат пъпки. Спрях и кожата ми се усъвършенства толкоз доста. Затова върша това в този момент ”.

Независимо каква е бюти рутината й в тъкмо този миг Кейт Хъдсън има вяра в потребността на всяка жена да се грижи за себе си. “Всеки обред, който забавя темпото на деня, всичко, което те кара да уважиш себе си, е потребно за мозъка в действителност. Смятам, че е значимо ”, споделя актрисата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР