Кейт Хъдсън е позната най-вече с ролите си в романтични

...
Кейт Хъдсън е позната най-вече с ролите си в романтични
Коментари Харесай

Тежестта на славата - как славата повлия на връзките на Кейт Хъдсън

Кейт Хъдсън е позната най-много с функциите си в сантиментални комедии, като кариерата ѝ започна още в средата на 90-те години на предишния век.
 Кейт Хъдсън, Дани Фуджикава, Крис Робинсън, Мат Белами и по какъв начин актрисата се оправя с родителството
Да отгледаш три деца от трима разнообразни татковци

Суперсилата на Кейт Хъдсън

За всички тези години актрисата се е сблъскала с доста компликации, а една от тях неимоверно е славата и мнението на хората. В подкаста на Кели Рипа Let`s Talk Off Camera Хъдсън приказва точно за компликациите, които е изпитвала през годините, свързани със славата.

Тя споделя, че когато е станала в действителност известна са се появили доста неистини по неин адрес. Също по този начин е трябвало да се оправя с мненията и мненията на зли дами, които са се опитвали да я засрамят поради метода, по който наподобява тялото ѝ.
 Снимка 612418

Статут на звезда е изиграл неприятна смешка и на любовния ѝ живот. Просто тъй като е нямало по какъв начин да приказва с мъж, без да излязат незабавно заглавия, че има връзка с него. " Не можех да седна и да кажа здравей на някого. Всичко беше толкоз отрицателно. "

В даден миг обаче Кейт Хъдсън е осъзнала, че колкото повече се усеща зле от всичко това, толкоз повече оставя недоброжелателите да побеждават. От People напомнят, че по-рано през месеца актрисата напомни за сходен отрицателен миг във видео в TikTok.
 Кейт Хъдсън и изненадващата вест, че ще издава албум
Никой не очакваше това от Кейт Хъдсън

Актрисата изненада всички

Тогава тя се върна към 2001 година, когато бе избрала да се появи на Оскарите с рокля на Stella McCartney и бе нападана и иронизирана поради метода, по който наподобява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР