Кейт Бекинсейл обича редовно да споделя с милионите си последователи

...
Кейт Бекинсейл обича редовно да споделя с милионите си последователи
Коментари Харесай

Какви ги вършат Кейт Бекинсейл и дъщеря й

Кейт Бекинсейл обича постоянно да споделя с милионите си почитатели в Instagram занимателни моменти от своето всекидневие, както и доста, доста фотоси на своите котки.

Една от последните изявления на актрисата още веднъж съумя да ни разсмее, само че с помощта на щерка й Лили Шийн. Бекинсейл не за пръв път споделя шантавите диалози, които двете водят , само че и този път си откри сериозен мотив да го направи.

Кейт разгласява скрийншот от диалог с щерка си, от който разбираме, че Лили е сънувала, че майка й е бременна с близнаци от 79-годишния артист и някогашен модел Ники Нолти след случка за една нощ, която двамата са имали.

Подобен сюжет не се понрави на Бекинсейл, даже като част от лудите сънища на щерка й. Затова и дава отговор на Лили, че това е " най-гадното известие ", което някоя й е пращала .

Е, актрисата не пропусна и да се пошегува, че е добре да знаеш, че детето ти мисли за теб, даже въображението му да не работи в твоя изгода, предава Yahoo News.
 Кейт Бекинсейл, Woman's Health Англия и какво показа актрисата пред списанието
Кейт Бекинсейл: Няма да седна вкъщи и да очаквам менопаузата, до момента в който оплитам на една кука

Какво показа актрисата пред юнския брой на Woman`s Health Англия

Това не е първият път, в който майка и щерка разсмиват мрежата със занимателните си прекарвания . Неведнъж Бекинсейл е споделяла и какъв брой доста й липсва щерка й, която живее надалеч от нея, тъй като учи в университет в Ню Йорк. Но явно мощната им връзка не признава дистанции, а двете са си и най-хубави приятелки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР