Кейд Хакъбий чрез собствен опит се убеди, че никога не

...
Кейд Хакъбий чрез собствен опит се убеди, че никога не
Коментари Харесай

На главата дупка: Младок се обръсна нула номер, прекара 14 часа на слънце и жестоко съжали

Кейд Хакъбий посредством личен опит се убеди, че в никакъв случай не би трябвало да не помни за слънцезащитния загар, изключително в случай че дълго време се намира под слънчевите лъчи. Работата е там, че преди да прекара 14 часа под слънчевите лъчи, жителят на Тексас си избръснал главата нула номер. Тук би трябвало да се означи, че кожата му не е била подготвена за това, което е последвало, написа в. " Мирър ".  Фото © Twitter/Cade Huckabay
Резултатът слънчевите си бани Кейд е разгласил в Туитър. На фотография главата на младежа очевидно е почервеняла и подпухнала по този начин, че след допиране в нея да остават вдлъбнатини. " Обръснах се нула номер, желаех да видя по какъв начин ще наподобявам. Главата ми се оказа прекомерно бяла, взех решение да хвана малко загар. Горещо ви поучавам - използвайте слънцезащитен крем ", споделя Хакъбий.

 Фото © Twitter/Cade Huckabay

Впрочем, Кейд бърза да успокои притесняващите се за него консуматори и споделя, че главата му не го е боляла дълго и всичко към този момент е минало. Снимки с приказния му загар на главата са събрали над 300 000 лайка.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР