Кевин Спейси, чиято кариера потъна, след като бе обвинен в

...
Кевин Спейси, чиято кариера потъна, след като бе обвинен в
Коментари Харесай

Европа и Русия спасяват кариерата на Кевин Спейси

Кевин Спейси, чиято кариера потъна, откакто бе упрекнат в полов тормоз за първи път в края на 2017 година, ще търси професионално избавление в Европа и Русия. Това съобщи сътрудник, непосредствен до артиста пред The Post. По думите му, звездата от „ Къща от карти “ към момента получава предложения за кино продукции, като съгласно прогнозите му, Спейси ще може да направи блестящо завръщане и в Холивуд до няколко години.

Междувременно към този момент се организира и първото дело, в което артистът бе обвиняем за полово принуждение. Както бе оповестил по-рано, той пледира почтен. Въпреки това получи ограничаваща заповед, като би трябвало да стои на разстояние от хипотетичната си жертва. Следващото прослушване ще бъде на 4 март.

Въпреки че ищецът бе декларирал, че има видеозапис на нападението, юристите на Спейси бяха безапелационни, че клипът не може да служи като доказателство. Нещо повече, по думите им, в него може да попадат фрагменти, които да оневиняват артиста. Самият Спейси няма да бъде длъжен да участва на идващото дело, откакто съдът му отхвърли това един път. Актьорът ще би трябвало да бъде разполагаем обаче за телефонна връзка.

Броени часове, след края на делото пък служители на реда стопираха екранния Франк Ъндърууд зад кормилото. Това обаче се оказало по-скоро рутинна инспекция, пишат от Express.

Припомняме, че делото се състоя по отношение на изказванията на телевизионната водеща Хедър Унру, която още предходната година проговори за случай от 2016 година, при който Спейси протегнал ръка полово на тогава 18-годишния й наследник. По думите й, двамата се засекли в бар в Нантъкет. „ Синът ми е излъгал, че има нужната възраст, с цел да използва алкохол (в Съединени американски щати тя е 21 години), след което Спейси му е поръчвал пиво, след пиво, след пиво... Когато синът ми към този момент е бил пийнал, той го е нападнал “, изясни Унру преди година.

Източник: Monitor
Снимка: The Independent
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР