Кевин Костнър представи премиерната прожекция на филма си Хоризонт: Американска

...
Кевин Костнър представи премиерната прожекция на филма си Хоризонт: Американска
Коментари Харесай

Кевин Костнър представи филма си Хоризонт: Американска сага в Кан

Кевин Костнър показа премиерната прожекция на кино лентата си " Хоризонт: Американска сага "  (Horizon: An American Saga) на кинофестивала в Кан, заяви Ройтерс. Актьорът разгласи желание да осъществя поредност от четири елементи, макар че не е сигурен по какъв начин ще финансира плана. 

Костнър ипотекира парцел на калифорнийското крайбрежие, с цел да подкрепи финансирането на кино лентата, разказващ за провокациите пред заселниците в американския Запад през 19-и век.

This June, experience the journey that made America. Horizon: An American Saga - Only in Theaters June 28
— Warner Bros. Pictures (@wbpictures)
" Беше мъчно и не е свършило, тъй като би трябвало да намеря пари " , сподели Костнър пред Ройтерс. " Аз съм като хората, отишли на Запад " , добави той. 

Кевин Костнър играе във кино лентата, на който е още съсценарист, продуцент и режисьор. Действието в " Хоризонт: Американска сага " се развива в продължение на 15 години - преди и след Гражданската война, когато белите заселници лишават от ден на ден земя от коренното население. Филмът е с дълготрайност от 181 минути. 

Първата част на " Хоризонт: Американска сага " не е включена в конкурсната стратегия. Премиерата в Северна Америка, Англия, Испания, Италия и Нидерландия ще бъде на 28 юни. Втората част на кино лентата ще излезе по кината на 15 август. 

В конкурсната стратегия на фестивала е включен филмът на руският режисьор в заточение Кирил Серебренников " Лимонов, Балада за Еди "  (Limonov, The Ballad of Eddie). Лентата е биографичен роман по романа на Еманюел Карер за живота на съветския политик Едуард Лимонов. Участват Маргарет Куоли и Деми Мур. Лимонов умря през 2020 година на 77 години. Неговата роля се извършва от Бен Уишоу.

Лимонов е антисъветски стихотворец в Москва, разбойник в Харков, несретник в Ню Йорк, публицист в Париж, наемник на Балканите и още веднъж в Москва - водач на червено-кафяви антипутински революционери.
 Актьорският състав на
" Когато прочетох сюжета за повторно си, си споделих: О, не, този човек е в действителност рисков " , разяснява Уишоу пред " Венити феър ". Филмът е сниман на британски език. 

Кирил Серебренников е считан за един от най-смелите съветски актьори на своето потомство. Ползващ се с снизхождение за известно време от властимащите в Русия, той става проблематична фигура поради антиконсервативнте си възгледи, разяснява Агенция Франс Прес. През 2017 година Серебренников е наказан на домакински арест. През 2018 година филмът му " Лято " е показан в Кан. 

Проектът за Лимонов започва още преди началото на войната в Украйна. През февруари 2022 година фотосите в Москва са прекратени и екипът стартира работа в Латвия. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР