Кевин Костнър и съпругата му спретнаха най-жалкия развод в Холивуд Звездата,

...
Кевин Костнър и съпругата му спретнаха най-жалкия развод в Холивуд
Звездата,
Коментари Харесай

Жалък развод: Кевин Костнър и съпругата му се карат за стари тенджери

Кевин Костнър и брачната половинка му спретнаха най-жалкия бракоразвод в Холивуд

Звездата, притежател на куп награди, в това число и два пъти „ Оскар “, стана за срам поради развода си с втората си брачна половинка Кристин Баумгартнер.Двамата са дружно от далечната 2004 година, като преди този момент холивудската звезда бе женен за Синди Силва. От двата си брака той има общо седем деца.

Американският артист, режисьор и продуцент спретна най-жалкия бракоразвод в Холивуд с Кристин и стана причина да бъде жигосан тотално.

Семейството, което разполага с внушителните 400 милиона $, спретна цирк битер като за клошари. Те освен скандализират общността, само че и разделят в съда всяка една използвана тенджера, паница, домашен уреди, както и движимости за бита на смешна стойност.

Причината за тази реакция на звездата от „ Бодигард “ била поради дейностите на брачната половинка му. Двамата се разбрали Кевин да дава по 250 000 $ за децата им всеки месец. Само че Кристин взела от тези пари 100 бона, с цел да си ремонтира циците. След като схванал, че наблъскала деколтето си със силикон, Кевин оглупял и решил да дели всяка едно парче от фамилното им имущество, даже да коства няколко $.

„ Няма по-жалък бракоразвод от техния. Дори клошарите не биха постъпили по този начин!Резилът е голям освен за тях, само че и за Холивуд “, пишат таблоидите.

 

 

Тагове: кевин костнър развод холивудски актьор Кристин Баумгартнер Кевин костнър и Кристин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР