Kerio Control Firewall съчетава в себе си рутер, прокси сървър

...
Kerio Control Firewall съчетава в себе си рутер, прокси сървър
Коментари Харесай

Kerio Control Firewall 9.4.2 Build 7285

Kerio Control Firewall съчетава в себе си рутер, прокси сървър и защитна стена и с помощта на положителната си интеграция с антивирусите на McAfee и други компании, този артикул обезпечава най-надеждната отбрана на Вашата компютърна система. Съчетава опциите на SSL-базиран VPN сървър (опция), рутер, интегриран ISS Orange Web Filter, VoIP, UPnP поддръжка и още доста.

Разработен особено за корпоративни мрежи на предприятия от междинен и дребен размер, Kerio WinRoute Firewall обезпечава отбрана от външни офанзиви и вируси, а също по този начин дава опция да се ограничи достъпа до уеб страници, според от тяхното наличие.
Тотална защита
Kerio Control, сертифицирана от ICSA Labs в Корпоративна Firewall категория включва подробни избрания за осъществяване на протоколна ревизия на цялия интернет трафик (изходящ и входящ).
VPN, VPN Client & SSL VPN
Вградения Kerio SSL-базиран VPN сървър работи и в двата режима: клиент-сървър и сървър-сървър. Това разрешава на потребителите да се свързват безвредно към корпоративната мрежа.
Anti-virus gateway защита
Kerio Control предлага антивирусно сканиране на входящите и изходящите имейл, уеб трафик, както и FTP прехвърляния. Освен версията с вграден McAfee Антивирус програмен продукт, има и опция за консолидиране с други антивирусни стратегии.
Управление за потребителски характерен достъп
Всеки консуматор в мрежата може да бъде длъжен да започва Kerio Control преди свързване с интернет. Това дава опция за рестриктивна политика за сигурност и достъп, приложена към съответен консуматор, а не IP адрес.
Интернет мониторинг
Уеб-базирани отчети от Интернет потребление, с цел да помогне на работодателите и админи да виждат проблеми, да ръководят продуктивността на чиновниците и предотвратяват загубите на време и запаси.

Лиценз: Платен (Shareware) .

Изтегли: (11.2 MB)
Изтегли: (11.3 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР