Кери Уошингтън казва, че светът й се е обърнал „с главата надолу“, след като е научила разкритието за бащинство

...
Кери Уошингтън споделя част от семейната си история. В интервю
Коментари Харесай

Кери Уошингтън споделя част от семейната си история.

В интервю за People, публикувано в неделя, Уошингтън разкри, че е научила през 2018 г., че баща й, Ърл Вашингтон, не е неин биологичен баща – нещо, което звездата от „Скандал“ казва, че „наистина преобърна света ми с главата надолу“.

„Когато получих тази информация, си казах: „О. Сега знам моята история", каза Вашингтон. „Не знаех каква е моята история.“

Актрисата и защитник сега споделя тази история в мемоарите си „Thicker Than Water“, където документира как научаването за нейния действителен произход в крайна сметка я е вдъхновило да напише книгата.

Според People родителите на Вашингтон са й казали за биологичния й баща през 2018 г., след като тя ги е информирала, че планира да се появи в „Finding Your Roots“ на PBS, програма, която включва знаменитости, които научават за своя произход чрез ДНК тестове.

Вместо да разберат по телевизията, родителите й накрая й казаха насаме, разкривайки за първи път на Вашингтон, че са се обърнали към анонимен донор, който да им помогне да заченат, след като са се сблъскали с проблеми с плодовитостта.

„Това дълбоко гмуркане в нашата семейна история ме накара да се поставя на тяхно място и да се замисля за нещата, с които е трябвало да се справят, през какво са минали и какво са пожертвали. И това наистина ме накара да се почувствам по-близо до тях“, каза Вашингтон.

Тя добави, че „започна да изпитва много повече любов, състрадание и разбиране към родителите ми“.

„Thicker Than Water“ описва възпитанието на Вашингтон и „дава на читателите интимен поглед към нейния публичен и личен свят“, според съобщение за новини от издателя на мемоарите, Little, Brown Spark.

„Тя разкрива за първи път как се е сблъсквала с поредица от предизвикателства и неуспехи, ефективно е скривала травми от детството си, срещнала е невероятни ментори, успяла е да развие кариерата си и е прекрачила прага на слава и политическо застъпничество, в крайна сметка откривайки най-истинската си същност и, с него по-дълбоко чувство за принадлежност“, се казва в изданието.

“Thicker Than Water” ще излезе във вторник.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР