Кенгурута, които се хранят с моркови и други храни, които

...
Кенгурута, които се хранят с моркови и други храни, които
Коментари Харесай

Кенгура нападат туристи в Австралия за моркови и плодове

Кенгурута, които се хранят с моркови и други храни, които не са част от нормалната им диета, атакуват туристи в Австралия, с цел да получат обичаните си храни. Голям брой туристи, с цел да създадат атрактивни селфи фотоси, пренебрегват надписи и предизвестията да не хранят кенгурата, пише.

Местният чиновник Грег Пайпър сигнализира, че са нужни незабавни дейности за образованието на туристите. Той предизвестява, че кенгурута могат да бъдат сладки, само че и да предизвикват съществени пострадвания. Тези животни могат да станат подвластни от храни, които са необикновени за тях, в това число разнообразни плодове и зеленчуци.

Пазачът в парка за животни в Сидни Андрю Дейли споделя, че в случай че кенгурата видят моркови, а преди този момент туристите 100 пъти са им дали такова нещо, тогава ще дойдат и ще вземат морковите.

“Кенгурута могат да бъдат нападателни. Те удрят, драскат и могат да причинят съществени пострадвания, изключително в случай че видят храна, която в действителност обичат или са подвластни от нея”, сподели Дейли.

В съпоставяне с нормалната диета на кенгуру, морковът е цялостен със захари и им работи като шоколад, посочи той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР