Кенет Копланд : Исус Христос иска аз да бъда първият

...
Кенет Копланд : Исус Христос иска аз да бъда първият
Коментари Харесай

Кенет Копланд : Исус Христос иска аз да бъда първият проповедник милиардер

Кенет Копланд: Исус Христос желае аз да бъда първият просветител милиардер.С чиста стойност от 760 милиона $, Кенет Коупланд известният “гуру ” на евангелистите в Съединени американски щати,иска да бъде първият просветител милиардер. Той споделя,че получил позволение за това не от различен,а от самия Исус Христос.Идеята го озарила,когато схванал,че колежката му Кайли Дженър, която била доста покрай това да стане милиардер, а почитателите и безусловно я обсипвали с пари. Той погледнал с тъга банковата си сметка и след диалог с Исус,стигнали до извода,че не е заслужено една жена с татко виновник, да има повече пари от него.Сега той желае от своите християнски почитатели по целият свят да се откажат от още малко пари, тъй като Исус не желал той да губи от жена. “Исус ми даде толкоз доста. ” – сподели Коупланд, – в този момент, в случай че може да ми даде още малко.В момента Кенет Коупланд има няколко казина и частни самолети, а парцелите му из страната (САЩ) и по света са стотици.
“За всеки $, който изпращате на мен,единственият представител на Христос,е един $ за вашето възмездие поради любовта и разбирането на Исус. Направете ме първият милиардер телеевангелист и ще застанете паралелно до Бог ” споделя Коупланд.

Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР