Кендал Дженър, Зендая, Софи Търнър и още звезди избраха да

...
Кендал Дженър, Зендая, Софи Търнър и още звезди избраха да
Коментари Харесай

Медено червено – цветът, който звездите избират за прическата си този сезон

Кендал Дженър, Зендая, Софи Търнър и още звезди избраха да създадат смяна в прическата си за пролетта и незабавно стартираха нов тренд.

Да посрещнем пролетта с сантименталните и женствени нюанси на червеникавия нюанс – това е поканата, която последната наклонност, въодушевена от звездите, насочва към нас.

Това време от годината постоянно поражда желанието да създадем смяна в прическата си, а като естествено продължение на стоплянето на времето доста дами избират да заложат на тъкмо такива топли нюанси на аленото.

Тази година обаче има един тренд, който безспорно господства измежду прическите на звездите – косата с медено червен цвят.

Видяхме го върху Зендая, Софи Търнър, а в разгара на Седмицата на модата и Кендал Дженър дебютира с новата си прическа. Макар и всяка от тях, както и останалите, които последваха образеца им, да подхождаха към наклонността по малко по-различен метод от останалите, едно бе общото сред всички – те сполучливо ни мотивираха и ние да създадем сходна смяна във визията си.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР